Találja meg a legjobb utasbiztosítás ajánlatot!

Nyaralás, üzleti út, városlátogatás vagy tanulmányi út; utazzon bármelyik okból is külföldre, rendkívül előnyös, ha megbízható segítsége van, amire bárhol számíthat.

Az Axa utasbiztosítás épp ilyen, ráadásul akár az utolsó pillanatban, az utazás napján is megköthető, mivel már a megkötés után négy órával érvénybe is lép. Az Axa konszern a világ egyik legnagyobb biztosító csoportjának számít, egyben a globális pénzügyi biztosítási piac vezető szereplője.

Utasbiztosításunk akár néhány perc alatt, online is megköthető, az Önnek ideális ajánlat megtalálásában pedig az utasbiztosítás kalkulátor segít. Az utasbiztosítás kalkulátor használatával gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja különböző termékeinket és az azokhoz tartozó szolgáltatásokat, illetve kiszámolhatja azok pontos árát. Éves bérletek és egyszeri utazási biztosítások esetén is segítségére lesz az utasbiztosítás kalkulátor, illetve különböző fedezeti limitek közül is választhat.

Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével nem csak az ideális ajánlatot találhatja meg, de azt pénztárcájához is szabhatja.

Remek áron juthat többek között balesetbiztosítást, orvosi kezeléseket és asszisztenciát is tartalmazó biztosításhoz, azonban, ha magasabb fedezeteket vagy olyan extrákat akar, mint biztosítás kockázatos, extrém sportokra, némileg magasabb áron ezek is elérhetőek. Alapvetően három különböző változatban kínáljuk az utasbiztosításokat. A Referencia számít az alapváltozatnak, ami a leginkább gazdaságos megoldás. Azonban a felmerülő orvosi kezelések költségeinek fedezésén kívül már ez is tartalmazza asszisztencia szolgáltatásunkat és olyan szolgáltatásokat is, mint a telefonos gyorssegély, turisztikai információk, tolmácsszolgálat és fordítás.

A Komfort némileg drágább, azonban poggyászbiztosítást, felelősségbiztosítást és balesetbiztosítást is tartalmaz, így sokak számára lehet a tökéletes választás.

Az Excellence a teljes körű utasbiztosítás, ami légi utasbiztosítást is magába foglal. Ez azt jelenti, hogy amennyiben repülőjáratát törölték és hat órán belül nincs helyettesítő járat, vagy repülője több, mint hat órát késik, biztosításunk fedezi az olyan kiadásait, amik felmerülhetnek az utazásra várakozva, ilyen például élelmiszerek, ruhák vagy higiéniai eszközök vásárlása.

Nemzetközi fiók- és operatív központ-hálózatának köszönhetően sétáljon akár Barcelona utcáin, pihenjen a görög tengerparton vagy Grúzia gyönyörű hegyvidékein, magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk mindenhol segítségére lesz.

Legyen Ön is egy sok millió elégedett ügyfelünk közül!