Tarts lépést a filmek világával!

A koronavírus miatti kényszerpihenő egyszerre biztosít a megszokottnál sokkalta több szabadidőt, és korlátozza egyúttalannak eltöltését. Sokaknak csak az elhagyatottabb helyekre történő kirándulások, illetve a négy fal közötti időtöltések maradnak. A hosszú estéken például kiváló szórakozást nyújt egy jó film is. TV-t azonban egyre kevesebben néznek, mivel senki sem szereti a gyakori, hosszú reklámblokkokat és a TV kötöttségét, amikor az online filmek ezrével várnak az Interneten.

Az sfilm.hu oldal segítségével lépést tarthatsz a legújabb, frissen moziba került, vagy a közeljövőben bemutatásra kerülő filmekkel, de természetesen a régi filmeket is megtalálhatod adatbázisunkban.

Az sfilm.hu egy remek filmes adatbázis, ahol elolvashatod a filmek szinopszisát, megnézheted az előzeteseket, és olyan adatokat is láthatsz, mint a film készítési költségei, mozis bevétele vagy  hossza. Sok esetben olyan extrákhoz is hozzáférhetsz, mint a filmhez alkotott háttérképek vagy poszterek. A téged érdeklő filmek közösségi oldalas (Facebook, Instagram) profiljait is megtalálod, és persze az imdb adatlap linkjét is. Az sfilm.hu használatához nem szükséges regisztrálnod, azonban bizonyos funkciók csak regisztrációt követően válnak elérhetővé. Például lesz lehetőséged véleményeket írni az oldalra, illetve saját listákat hozhatsz létre, például megnézendő filmek, vagy kedvencek.

A legnépszerűbb filmes franchise-ok különböző darabjait gyűjteményekbe rendeztük, például a több, mint negyven évet felölelő Star Wars filmeket így egy helyen találhatod meg. A Marvel szuperhősös univerzumában könnyű elveszni, mivel közel harminc filmet kell látnod, hogy a Bosszúállók minden elemével tökéletesen tisztában lehess, és ismerj minden felbukkanó szereplőt. Marvel gyűjteményünk segítségével nem siklasz el egyik mellett sem.

A filmek döntő többsége partnereinknek köszönhetően letölthető, illetve megnézhető online is. Azonban az online filmek képminőségéért vagy működéséért nem tudunk felelősséget vállalni, mivel  ez nem oldalunk szolgáltatása.