Telepedjen le segítségünkkel!

Cégünket azért alapítottuk, hogy ügyfeleinket többek között segítsük tartózkodási vagy letelepítési engedély megszerzésében.

Amennyiben bármilyen célból is hosszabb ideig tartózkodna Magyarországon, forduljon hozzánk bizalommal! Teljesen ingyenes konzultációnk során felvázoljuk a lehetőségeit és a feltételeket. Például ideiglenes tartózkodási engedély megszerzésére csupán chilei, tajvani, hongkongi, japán, dél-koreai, új-zélandi, valamint ausztrál ügyfeleinknek van lehetősége. Ha cégünket bízza meg, Önnek a lehető legkevesebbet kell foglalkoznia a tartózkodási engedély megszerzésének folyamatával. Tehát nem kell sorban állnia sehol, vagy papírokat kitöltenie, mindent ránk bízhat, Önnek már csak az engedélyekért kell irodánkba fáradnia.

Fontos tudni, hogy a letelepedési engedély számos feltételhez van kötve. Kizárólag azok kaphatják meg, akik számáraa lakhatás és a megélhetés biztosított Magyarország területén. Emellett biztosított az egészségügyi ellátások teljes körére, vagy képes biztosítani az egészségügyi ellátásának költségeit. Csupán azok telepedhetnek le, akik letelepedése az ország érdekeivel nem ütközik, és nincs ellene kizáró ok. A letelepedési engedély megszerzése előtt általában szükséges tartózkodási engedély vagy ideiglenes letelepedési engedély.

Cégünk a magyar állampolgárság megszerzésében is segítségére lehet. Ennek megszerzése azonban meglehetősen körülményes. Kérvényezéséhez alapesetben legalább nyolc évig szükséges életvitelszerűen Magyarországon tartózkodni. Az állampolgárság megszerzésének esélye jelentősen nő, amennyiben vannak magyar felmenői, vagy bármilyen távoli magyar rokonai. Cégünk családfa kutatást is végez, ha van esély magyar nemzetiségű rokonok felkutatására és ennek igazolására. Az állampolgárság megszerzéséhez a magyar nyelv ismerete is elengedhetetlen. Emellett van lehetőség egyszerűsített honosításra is, ennek lehetőségéről is forduljon bátran szakértőinkhez!

Jogászaink és ügyvédjeink jogi ügyekben is segítségére lesznek. Bár szakterületünk a letelepedés és a cégalapítás, bármilyen problémával kereshet minket, mi garantáltan segítünk valamilyen formában; ha máshogy nem, akkor olyan helyre irányítjuk, ahol biztosantudnak Önnek segíteni.