Tükröm, tükröm…

A tükrök nélkülözhetetlen kiegészítők minden otthonba.

Legyen az egy fürdőszoba tükör, szobatükör vagy állótükör, kicsi sminktükör, mindenkinek van legalább egy, ahol naponta ellenőrzi a külsejét. Az alapvető funkciójuk mellett azonban sokkal többet nyújtanak számunkra ezek a hétköznapi tárgyak: dekorációnak sem utolsók, továbbá segítségükkel a tér optikailag nagyobbnak hat, de több fényt is csalhatunk velük a szobába.

A Dodo Home tükör kínálata igen változatos és sokszínű, a hagyományos fali tükröktől kezdve a designos installációkig minden igényt kielégít. Kicsi, nagy, fali, álló, hagyományos vagy dekor típusú tükör, nálunk mindent megtalál. A jellegzetes keretek (formákkal, színekkel) teszik igazán egyedivé a Dodo design tükreit, ezáltal pedig a szobát is feldobhatják.

Egy alapjában véve minimalista fürdőszoba központi eleme lehet egy hangsúlyos, tekintetet vonzó tükör, mint amilyen az ezüst keretű Endless, vagy a Renaissance kollekció darabjai. A természet ihlette fürdőszoba stílusához tökéletesen passzol a Stone Mosaic és a Riverside. A Stone Mosaic tükör azt a hatást kelti, mintha folyami kavicsokból lenne kirakva a keret, míg utóbbi uszadékfából. Mindkettő csodálatos, természetközeli érzetet kelt és nem csak fürdőszobában mutathat jól.

Romantikus vagy rusztikus otthonokba is kínálunk meseszép tükröket, amelyekbe nézve csak jól indulhat a reggel. A régi ablakokra emlékeztető vintage Windows tükör egy shabbychic lakásból sem hiányozhat. A vidéki házak stílusát idéző tükör szívet melengető látványt nyújt akár a nappaliban vagy a hálószobában is. A Skinny antik arany tükör rusztikus helyiségek páratlan dekorációja lehet, de más stílusú otthonokban is megállja a helyét – akár minimál vagy indusztriális lakásban is.

A tükrök bár egyszerű használati tárgynak tűnnek, látható, hogy sokféleségükkel akár egy szoba leghangsúlyosabb díszeként is funkcionálhatnak.

A Dodo Home webáruházában különleges tükrök közül választhat, de akár az egész lakást berendezheti a Dodo design bútoraival és kiegészítőivel.