TV2 – Élmény a négyzeten

A TV2 Magyarország legelőször megjelent országos kereskedelmi csatornája,

ugyanis a rivális RTL Klubot három nappal megelőzve 1997. október 4-én indult azóta is tartó hódító útjára. A TV2 a magyarországi földi digitális műsorszóró platformon – vagyis a MinDigTV-n – díjmentesen nézhető, viszont más platformokon 2016 óta fizetős.

A csatorna Szerbia, Románia és Szlovákia teljes területén magyar csomagok részeként érhető el.

Továbbá a kábelszolgáltatók közül több is kínálatában tartja a csatornát. A TV2 általános kereskedelmi csatorna lévén a lehető legszélesebb nézőközönséget szólítja meg, tehát saját gyártású, szórakoztató showműsorok, mint a Ninja Warrior Hungary vagy a Sztárban Sztár ugyanúgy megtalálhatóak a repertoárban, mint a távolabbi, vagy közelmúlt filmsikerei. A nap közel másfél évtizede a Mokkával indul, ami a TV2 bulvár és közéleti témáival foglalkozó reggeli műsora, a gyerekek kedvence pedig a TV2 Matiné.

Bár nem ez a csatorna fő profilja, a sportrajongók is találnak maguknak néznivalót; 2016-tól a Premier League-t, vagyis az első osztályú angol labdarúgó bajnokságot is közvetíti a TV2. Kövesd te is a TV2-t a műsor.tv-n, kedvenc műsoraid mentsd le Google naptáradba, hogy véletlenül se maradj le róluk!