Ne csak az autónk külsejére figyeljünk

autóklíma

A legtöbben szinte csak az autójuk külsejére figyelnek, mert azt szeretnénk, hogy mindig csillogó és fényes legyen. Pedig sokkal fontosabb, hogy a működése legyen rendben, ezért nem csak kívül, hanem belül is fordítsunk rá elegendő időt. Így biztosak lehetünk abban, hogy utazás közben nem fog meghibásodni a legrosszabb pillanatban.

Mivel manapság a legtöbb autóban már az elektronika az úr, így érdemes rendszeresen leellenőrizni, karban tartani a berendezéseket, kábeleket.

Az autót elektronika nélkül, szinte nem is tudjuk használni. Ezért érdemes lehet időnként ellátogatni az Ódor autóvillamossági szervízbe, ahol egyszerűen számítógéppel megnézik, hogy minden rendesen működik-e. Ezért az autó által küldött hibaüzeneteket sem szabad félvállról venni, hanem minden esetben járjunk alaposan utána a forrásának. Bár a legtöbb esetben az elektronika zavara miatt kapjuk az üzeneteket, de jobb félni, mint megijedni. De ha mindenre megfelelően odafigyelünk, akkor biztosan nem kell tartanunk attól, hogy nyaralás alatt az autó megállna és elrontaná a pihenést.

Nyáron az egyik legfontosabb berendezés az autóklíma helyes működése.

Az autóklíma töltés Hévízen található, ahol személygépkocsik márkájától és típusától függetlenül vállaljuk a jármű klímagázzal való töltését, a klímarendszer nyomáspróbáját, a kompresszor cseréjét, a klímahűtő cseréjét, a klímaberendezés elektromos hibamegállapítását, gépjárművének pollenszűrő cseréjét, ózonos tisztítást, azaz az utastér- és az autóklíma fertőtlenítését.

Autóklíma töltés garanciával!

A hűtőközeg töltést kérheti 3 hónapos garanciával is, ez esetben a betöltés során megfestjük a hűtőközeget. Ha 3 hónapon belül töltésvesztés jelentkezik, UV-val megtaláljuk a szivárgás helyét, díjazás ellenében kijavítjuk a hibát és a javítás utáni új betöltést mi álljuk Önnek.

Műhelyünkben autóvillamossággal kapcsolatos diagnosztika és javítás is kérhető előzetes időpontfoglalás szükséges!

Az utólagos kiegészítők beszerelése során is törekszünk minél szebb, esztétikusabb, gyáribb megoldást választani. Ahol lehet a vezetékeket elrejteni, a lehető legjobb megoldást nyújtani az ügyfél számára. Minden általunk szervízelt autón díjmentes világítás átvizsgálást végzünk.