Aludj sokkal jobban és élvezd az egészséges életet

glicin kapszula

A glicin csökkenti a szervezet gyulladásszintjét, kisimítja a ráncokat, erősíti az izmokat és a kötőszöveteket, elősegíti a minőségi, pihentető alvást és regenerálja a májat.

A glicin kapszula segíti az alvást, illetve csökkenti az alvásigényt.

A lefekvés előtt bevett glicin segíti az alvás hatékonyságát és minőségét, felgyorsítja az elalvást, és megnöveli a pihentető, lassú hullámú alvás időtartamát.

Amennyiben lefekvés előtt glicint fogyasztunk, akkor másnap napközben kevésbé leszünk álmosak, illetve jobban teljesítünk a munkahelyen, magánéletben, olyan területeken, ahol a memória nélkülözhetetlen. A glicin javítja a REM alvást és csökkenti a nem-REM alvás idejét.

A glicin kisimítja a ráncokat is!

A ráncosodás egyik oka a hosszú éveket át tartó glicin és kollagén hiány. A hiány oka az, amikor színhúst fogyasztunk, s nem esszük meg a porcokat, a belsőségeket és a bőrt.
A glicint tartalmazó kollagénfehérje csökkenti az UV-B sugárzás által létrehozott bőrkárosodást, illetve lassítja a bőr öregedését.

A glicin jó hatással van a belekre is!

A glicin véd a stressz okozta fekélytől, gátolja a savtermelődést a gyomorban, ezáltal véd a különböző kémiai anyagok ellen. Védi a pajzsmirigyet, serkenti az agyműködést.
Már kis mennyiségben is bizonyítottan tágíthatja az agyban található hajszálereket. Segít leküzdeni a depressziót, hatékony elhízás ellen, segít a cukorbetegségben, és más anyagcserezavarban szenvedőknek. Segít a glükóz-egyensúly fenntartásában!

Jót tesz a szívnek és csökkenti a vérnyomást

Jót tesz az ízületeknek, a csontoknak és az izmoknak. A glicin ízületi gyulladáscsökkentő. Zöld teával fogyasztva a glicin elősegíti a kollagénkötegek szerveződését, ennek köszönhetően segíti az inak regenerálódását íngyulladás után.

A Vitaminstore webáruházban böngészve vitaminok és étrendkiegészítők tárházát találjuk, melyek kíválóan alkalmasak a midnennapi stressz, a munka okozta nyomás, közösségi média okozta szorongás vagy akár az alvászavar leküzdésében. Keress bennünket bizalommal. Segítünk megtalálni az egyensúlyt!