Csőtörés? Gyors segítség, ha baj van!

csőtörés

Ha bekövetkezik a csőtörés Budapest területén, vagy a város hatvan kilométeres körzetében, hívjon minket mielőbb, és mi azonnal a segítségére sietünk. Cégünk éjjel-nappal hívható, mivel jól tudjuk, hogy vannak problémák, amik nem tűrnek halasztást. Elhivatott szerelőink a lehető leghamarabb a helyszínre sietnek, precíz, minőségi munkát végeznek, amire természetesen garanciát is vállalunk. Árképzésünk is a lehető legkorrektebb, hiszen fix árakon dolgozunk, tehát azokat nem a munka után találjuk ki, és nem számolunk fel egyéb költségeket sem, például kiszállási díjat.

Amennyiben csőtörés tapasztalható, rendkívül fontos, hogy mielőbb elzárjuk a vizet, mielőtt még nagyobb kárt okoz, illetve lekapcsoljuk a bojlert, továbbá biztonságba helyezzük az elektromos eszközeinket.

Munkatársaink mindegyike tapasztalt, még a régi rendszer szerint képzett szakember, akik mindent láttak, amit ebben a szakmában csak látni lehet, és nincsen számukra megoldhatatlan feladat.

Mivel gyakorlatilag nincsen két egyforma csőtörés, így a javítás árát lehetetlen előre, látatlanban pontosan megmondani. A csőtörés árak nagy szórást mutathatnak attól függően, hogy a szerelés előreláthatólag mennyi ideig tart, milyen alapanyagokat és szerszámokat igényel, és milyen további feladatokra van szükség (például falfestés vagy burkolás). A minőségi munka sohasem a legolcsóbb, továbbá a vízszereléshez használatos alapanyagok ára is magas, azonban cégünk egyik legfőbb célkitűzése, hogy árainkat megfizethető szinten tartsuk.

Érkezésünk után az első és legfontosabb dolgunk a töréspont megtalálása, hiszen enélkül el sem lehet kezdeni a munkát. Ahhoz, hogy megállapíthassuk, pontosan hol repedt meg vagy tört el a cső, különleges eszközöket vetünk be, például jelzőgázas mérőt vagy hőkamerát. Amennyiben egy falban futó cső ment tönkre, vagy a padlófűtéssel van gond, a bontás sajnos gyakran elkerülhetetlen. Ilyenkor sem kell kétségbe esni, hiszen tapasztalatunknak hála a lehető legkisebb kárt okozzuk a házban, amit aztán szakszerűen helyre is hozunk, így nem fordulhat elő, hogy a lakást valóságos csatatérré változtatjuk.

A csőtörést képesek vagyunk gyorsan elhárítani, azonban mire visszaáll a régi rend, az némi időt igényel, különösen, ha kár esett az ingóságokban, vagy beázott valamelyik fal. A falakba folyt víz ráadásul nagy valószínűséggel penészedést okoz, ezért mindenképpen gondot kell fordítanunk a megfelelő párátlanításra is. Manapság már egy megbízható páramentesítő készülék is beszerezhető viszonylag olcsón, ami visszaállítja otthonunkban az optimális párakoncentrációt.