Színvonalas költöztetés belföldön és külföldön egyaránt

költöztetes belföldön

Egy szolgáltatás színvonala és ár-érték aránya mindig lényeges szempontnak számít, azonban ha költöztetésről van szó, ez különösen igaz.

Nem költözünk minden nap, azonban amikor költöztető céget fogadunk, nem csupán egyszerű fuvarosokat bízunk meg, hanem olyan embereket, akikre otthonunkat, szeretett tárgyainkat, gyakorlatilag az egész életünket rábízzuk. Éppen ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy kizárólag megbízható, lelkiismeretes és professzionális költöztetőket szabad megbízni.

A Nonstop-Visszük gördülékenyen, biztonságosan és minden igényt kielégítve szállítja el bútorait és csomagjait új otthonába, történjen például a költöztetés Szentendre, vagy akár Marseille környékén. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a fuvar távolsága nagyobb, mint ötszáz kilométer, azt árazás szempontjából akkor is nemzetközi költözésnek számítjuk, ha a költöztetés belföldön, az ország határain belül történik.

Ennek elsősorban az az oka, hogy logisztikai szempontból egy ennyire hosszú út nem igazán különbözik egy külföldi költözéstől.

A magas minőség mellett mindig is törekedtünk arra, hogy ne legyünk túl drágák, és árainkat észszerű, elérhető határokon belül tartsuk.

Jól tudjuk, hogy a hétvégék rendkívül népszerűek a költözők körében, ezért nem számolunk fel hétvégi felárat sem. Nálunk a költségek budapesti fuvar esetén legfőképpen óradíjból és kiállási díjból állnak, amihez vidéki és nemzetközi költözés esetén kilométerdíj is társul. Természetesen a parkolási díjak és az esetleges behajtási engedélyek költségei is a megrendelőket terhelik, továbbá a különösen nehéz, 100 kilogrammnál nehezebb tárgyak szállítása is egyedi díjszabás szerint történik.

Miután ajánlatot kér tőlünk, ingyenes helyszíni felmérés következik, aminek köszönhetően képesek leszünk meghatározni, hogy cégünk járműparkjából pontosan melyik teherautót válasszuk az adott munkára, illetve mekkora az optimális méretű csapat, akikkel a munkát a leghatékonyabban elvégezhetjük. Hívjon minket mielőbb, hogy minél hamarabb költözhessen!