Vegye fel a harcot a bőrgombával!

canesten

A bőrgomba, más néven a dermatomikózis egy rendkívül kellemetlen fertőzés, amely a bőrünket, a hajunkat és a körmünket érinti leggyakrabban.

Annyira elterjedt, hogy alig akad olyan ember, aki élete során legalább egyszer ne tapasztalta volna meg valamilyen formában. A világon rengetegféle gombafaj létezik, de ezek közül csak néhány okozhat az embernél gombás megbetegedést.

Ezeket humán patogén gombáknak nevezik, és a fonalas gombák, penész és sarjadzó gombák közé tartoznak. Szinte mindenütt jelen vannak, ám általában nem okoznak gondot addig, amíg valamiért el nem szaporodnak, vagy az immunrendszerünk le nem gyengül. Leggyakrabban kipirosodott és viszkető bőr formájában jelentkeznek, de más tünetek sem számítanak ritkának, ilyenek például a kissé kiemelkedő szélű, időnként hámló foltok, nedvező felrakódások vagy akár fájdalmas hólyagok.

Ezek a fertőzések maguktól nem feltétlenül múlnak el, így érdemes mielőbb felvenni ellenük a harcot. Online patikánk kínálatában számos jól bevált, hatásos bőrgomba krém is található a vény nélkül kapható gyógyszerek és egyéb gyógyászati eszközök mellett. Az egyik legnépszerűbb termék a kategóriában a Canesten gomba elleni krém. Hatóanyaga, a klotrimazol többféle gomba ellen is hatásos.

Bőrgomba krém mellett kínálunk gyógyszeres körömlakkot, oldatos spray-t és korpásodás elleni sampont is, ami megoldást jelent a hajas fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetekre is.

Legyen Ön is törzsvásárlónk, és részesüljön az állandó akciók mellett további kedvezményekben!