Megbízható kazán szerelő elérhető áron

Cégünk fűtési rendszerek tervezésével és kivitelezésével, valamint kéményrendszerek építésével foglalkozik, de a gáz, vízvezeték és fűtés szerelés is tevékenységi körünkbe tartozik.

Gázproject kft. néven több, mint tizenöt éve létezünk, azonban már még ennél is régebben, 1998 óta dolgozunk a szakmában.

Ez jól mutatja, hogy rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk. A tapasztalat azonban önmagában nem sokat ér elhivatottság és szakértelem nélkül. Ügyfeleinktől gyakran halljuk például, hogy a korábban felfogadott kazán szerelő nem jön el, nem veszi fel a telefont, tehát eltűnik, esetleg elvégzi a munkát, de az hagy kívánnivalót maga után.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy a munkát a lehető legmagasabb színvonalon végezzük el, és mindig a megbeszélt időpontban, hosszas késlekedés nélkül érkezünk meg a helyszínre. Azt, hogy nem csak a levegőbe beszélünk, bizonyítja az a tény is, hogy a Főgáz Zrt. minősített partnercégéül választott minket az elvégzett munkánk mennyiségének, és a kivitelezés magas színvonalának köszönhetően. Ilyen partnercégből az egész országban mindössze tíz darab található. Elsősorban Pomáz, Budakalász, Óbuda, Szentendre, Pilisvörösvár, Csobánka, Tahi, Üröm és Leányfalu területén vállalunk megbízásokat.

Leendő ügyfeleinknek attól sem kell tartaniuk, hogy szolgáltatásaink megfizethetetlenül drágák lennének.

Jól tudjuk, hogy senki sem rendelkezik végtelen forrásokkal, és a pénz mindenkinek fontos szempont, ezért arra törekszünk, hogy áraink kedvezőek legyenek. Fontos rólunk tudni azt is, hogy munkaterületünket mindig tisztán tartjuk, nem hagyunk magunk után csatateret, és az esetleges falsérüléseket kijavítjuk vakolat szintig.

Beszerzési kapcsolatainknak hála segítségére lehetünk az ideális anyagok kiválasztásában, és azok egyedi, kedvezményes áron történő beszerzésében. A közmű szolgáltató cégekkel és kéményseprő vállalatokkal való szoros együttműködésünknek köszönhetően képesek vagyunk ügyfeleink számára elintézni a soron kívüli ügyintézést is.