A nemzetközi költöztetés valódi szakértője

nemzetközi költöztetés

A Visszük.hu csapata az elmúlt évtized során a nemzetközi költöztetés valódi szakértője lett.

Amennyiben minket választ, nem vesz zsákbamacskát; referenciáinkat megtekintheti weboldalunkon, de korábbi ügyfeleink véleménye sem véletlenül pozitív. Cégünk alappillérei a tapasztalat, az elhivatottság, a szakértelem és a professzionális eszközök. Járműparkunk rendszeresen karbantartott, megbízható, különböző méretű teherautókból áll, amire alapvető szükség van a nemzetközi költöztetés területén.

Egy költözés számos tennivalóval jár, például be kell csomagolni a törékenyebb holmikat, hogy véletlenül se sérüljenek. Önnek ezzel sem kell törődnie, hiszen nálunk a költöztetés nem egyszerű bútorszállítást jelent; kérésére nagy szakértelemmel becsomagolunk minden sérülékenyebb tárgyat. A bútorok szerelését is ránk bízhatja. A nagyobb méretű vagy/és nehezebb bútorok és berendezési tárgyak biztonságos szállítása kizárólag elemekre szerelve kivitelezhető, amit mi szintén profin elvégzünk.

Nálunk minden út a nemzetközi költöztetés kategóriába esik, ami meghaladja az 500 kilométert, még abban az esetben is, ha az teljes mértékben belföldön történik.

Természetesen Európa bármelyik városából elköltöztetjük bárhová. A legnépszerűbb úti céljaink Németország, Hollandia, Svájc vagy Ausztria, de Kelet-Európába is minden gond nélkül elköltöztetjük ügyfeleinket.

Leggyakrabban családok a megrendelőink, de minden gond nélkül kiköltöztetünk külföldre akár több száz fős cég-irodákat is. Állami szerveknek, például a külügyminisztériumnak vagy nagykövetségeknek is dolgoztunk már. Legyen Ön a következő ügyfelünk!