Kerülje el a büntetést!

elszívó tiszítás

Az Ódor Klíma név alatt, de immár több, mint húsz év tapasztalattal a háta mögött szerel be és javít légkondicionáló készülékeket, tehát ha elege van az egyre hosszabb és forróbb nyári hőhullámokból, és szeretne otthona hűvösében pihenni, keressen minket!

Keszthely és Hévíz ötven kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Nem csupán klímákkal foglalkozunk; többek között a konyhai elszívó tisztítás is tevékenységi körünkbe tartozik. A légcsatornákat a lehető legmagasabb színvonalon tisztítjuk, szakértelmünk mellett az iparágban nemzetközileg elismert, korszerű eszközeink is garanciát jelentenek a minőségre. A konyhai elszívó tisztítás nem csupán higiéniai szempontból fontos, hanem tűzvédelmi szempontból is elengedhetetlen. A tisztítási munkálatokról igazolást is kiállítunk, az OTSZ 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet előírásának maradéktalanul megfelelve.

Az OTSZ 54/2014 az Országos Tűzvédelmi Szabályzat egyik rendelete. Az elszívó tisztíttatásával ugyan elkerülhető a büntetés, azonban ennél sokkal fontosabb, hogy az épület sokkal biztonságosabb lesz. Az elhanyagolt, nem tisztított konyhai elszívó csatornahálózata különböző kórokozók, például gombák és baktériumok melegágya, ami könnyen okozhat megbetegedéseket. A zsíros felületüknek köszönhetően pedig akár egyetlen szikra hatására valóságos lángtengerré változtathatják környezetüket, de a máshol kialakult tűz is sokkal gyorsabban terjed a gyúlékony környezetben.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, először ajánlatot kell kérnie. Ezt követően az időpont egyeztetése után kiszállunk a helyszínre, hogy megbecsüljük a munka volumenét, felmérjük a szennyezettség mértékét, illetve meghatározzuk, hogy a feladat elvégzése mennyi időt fog előreláthatólag igénybe venni. A helyszíni felméréskor bevetjük kamerarendszerünket is, ha arra szükség van. A más szolgáltatóknak akár három napig tartó munkát modern eszközeinknek köszönhetően akár egyetlen éjszaka alatt elvégezzük.

A konyha berendezési tárgyait védőfóliával látjuk el, hogy a konyhai elszívó tisztítás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon.