Szépülj alvás közben Nottevit kapszulával

Az egészséges, vonzó külső alapfeltétele a jó alvás. A szervezet regenerálódása az éjszaka folyamán történik, különösen igaz ez a bőrre.

A kevés vagy rossz minőségű alvás hatására több kortizol, más néven stresszhormon termelődik. A bőr rugalmasságát és feszességét biztosító kollagén lebontása felgyorsul a magas kortizol-szint hatására. Ennek köszönhetően a ráncok és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr fakó, puffadt és megereszkedett lesz, és öregedése felgyorsul.

Bőrünk éjjel kétszer gyorsabban regenerálódik, mint nappal, ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Ez azonban sokak számára egyáltalán nem olyan könnyű, hiszen a stresszes, rohanó világunkban az alváshiány valóságos népbetegségnek számít. Ilyenkor nyújt felbecsülhetetlen segítséget a Nottevit Beauty Sleep kapszula. A termék oldja a stresszt, és segít az elalvásban. Természetes összetevőinek köszönhetően nem okoz függőséget, mint a szintetikus altatók.

Azon túl, hogy megkönnyíti az alvást, nyolc, értékes bőrtápláló összetevőjének hála alvás közben táplálja a bőrt. Olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint a golgotavirág, a komló toboz vagy a macskagyökér. Emellett megtalálható benne a természetes E-vitamin és hyaluronsav is. A hyaluronsav fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét, emiatt teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt.

A Nottevit termékei a Joy Prix de Beauté közönségdíjának elnyerésével büszkélkedhetnek az év szépségipari termékinnovációja kategóriában! Próbáld ki őket te is!