Tedd elviselhetőbbé a hőséget egy klímával

klímaszerelés hévíz

Sajnos már elmúltak azok az idők, amikor nyáron a hűvös lakásba bejönni igazi felüdülés.

Azonban manapság az időjárás felmelegedőben van, és a nyári forróság már nem csak a tűző napon, de a szobában is gyakran elviselhetetlen. Jelentős enyhülést általában az éjszaka sem hoz, így viszont sokak számára nehéz, szinte lehetetlen rendesen aludni. Amennyiben már te is unod a hőséget, itt az ideje egy modern klímaberendezés beszereltetésének.

Az Ódor Klíma profilja teljes körű klíma és légtechnika szolgáltatás, amibe beletartozik a klímaszerelés Hévíz környéke mellett a nyugati országrészben is. Cégünket az ezredfordulón alapítottuk, tehát immár két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, ami miatt feltétlen bizalommal fordulhat hozzánk, amennyiben klímákról vagy szellőztetőkről van szó.

Az Interneten rengeteg „kihagyhatatlan ajánlatot” találni, de gyakran kiderül, hogy ezekkel a klímákkal sok baj van, tehát itt is érvényes a régi bölcsesség: nem mindig az a legolcsóbb, ami a legkevesebbe kerül. Ezeknek a készülékeknek a minősége gyakran hagy kívánnivalót maga után, ráadásul a hozzá nem értő vásárlók jó eséllyel nem az adott helyre optimális légkondicionálót választják ki. Mindezeken felül egy esetleges meghibásodás esetén a neten vásárolt klíma garanciájának érvényesítése is igazi rémálom tud lenni. Bízd inkább a klímaszerelést Hévíz környékén az Ódor Klímára!

Ingyenes felmérésünk nem jár semmilyen későbbi kötelezettséggel, de ha minket választasz, garantáltan nem fogsz csalódni.

Erre biztosíték a több ezernyi elégedett ügyfél, akikkel az évek során dolgunk volt. Ha már van klímád, a készüléket és a szűrőit évente tisztítani kell, különben nem lesznek képesek kiszűrni a vírusokat, baktériumokat és egyéb káros anyagokat. Erre az ideális időpont tavasszal, még a kánikulaszezon beköszönte előtt van. Ebben, illetve az elromlott készülékek javításában is állunk természetesen rendelkezésedre.

Munkatársaink a legmagasabb hűtéstechnikai végzettséggel rendelkeznek, illetve folyamatosan képezik magukat, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégíthessük ki.