Előzd meg a D-vitmin-hiányt!

Amennyiben szervezetünk nem jut elegendő D-vitaminhoz, D-vitamin-hiány lép fel, ami szerepet játszhat számos, súlyos egészségügyi probléma kialakulásában.

Ilyen problémák például az idegrendszeri bántalmak, a cukorbetegség, az asztma vagy a szív-érrendszeri betegségek. A D-vitamin-hiány az immunrendszer meggyengüléséhez is vezet, ezért például a nehezen gyógyuló influenza is gyakrabban fordul elő.
A téli időszak végeztével a lakosság 90 százaléka D-vitamin-hiányossá válik Magyarországon. Ennek oka, hogy szervezetünk leginkább a napfény segítségével termeli, viszont késő ősztől egészen kora tavaszig a napsugárzás nem elég erős ehhez. Bár D-vitamin található bizonyos élelmiszerekben is, mint például bizonyos halak, a halmáj vagy a tojássárgája, de csak viszonylag alacsony mennyiségben.

Korábban úgy vélték, hogy egy felnőttnek 200 NE (nemzetközi egység) D-vitaminra van szüksége egy nap, azonban ma már tudjuk, hogy ez a szám legalább 1500-2000, túlsúlyos emberek esetén akár 3000-4000 NE.

A Vegnum Multi-D kapszula tökéletes megoldás a D-vitamin pótlására. A kapszulákban található D-vitamin bioazonos a napfény hatására termelődő vitaminnal, így az teljes mértékben hasznosul.

A Vegnum emellett egyéb vitaminokat is tartalmaz, illetve 29 különböző gyümölcs, zöldség és egyéb növény koncentrátumát is tartalmazza, emiatt azoknak ajánljuk főleg, akik egyetlen készítményben szeretnének multivitamint és növényi eredetű D-vitamint vásárolni.
A Vegnum ára sem tántoríthat el senkit, hiszen egyáltalán nem magas, ráadásul ha nem válna be, harminc napon belül visszavesszük a terméket, és visszafizetjük az árát.