Windex ipari klímák a legjobb helyről

windex klímák

Számos paramétert figyelembe vehetünk, ha irodaházak ipari klímaberendezését tervezzük.

Mekkora lesz a komfort terület, amit le kell hűtenünk, egyáltalán hűtő, vagy fűtő berendezésre lesz szükség? A hőcserélő és hőszivattyús egységeket hol lesz lehetőségünk elhelyezni? Milyen kapacitásra legyen képes az új rendszer? Sok felvetődő kérdés, melyeken túlmenően a legfontosabb lépés egy hadrafogható és megbízható cég felkutatása lesz az első, aki képes elvállalni a feladatot, és garanciával meg is fogja valósítani azt. Egy cég, amely korrektül dolgozik és időre be tudja fejezni a munkát.

Windex hőszivattyúink tökéletesen alkalmasak a legtöbb ipari célú klíma felhasználás tervezésénél. Legyen szó akár otthoni vagy szélesebb körű felhasználásról, nálunk biztosan megtalálja az összes szükséges felszerelést klímájához. Nézzen szét weboldalunkon és böngésszen a számos lehetőség közül. Portfólióját és megrendelői igényeit szem előtt tartva, együtt dolgozzuk ki az Ön számára legjobb tervezetet. Cégünk több, mint 40 éve az ipari szektorban dolgozó mérnöki gárdával, és 20 éves szakmai múlttal rendelkezik. Gépparkunk kiválasztásánál igyekeztünk lefedni az összes felmerülő igényt, mely szóba jöhet, ha légkondícionálásról van szó, kereskedelmi és ipari környezetben ugyanúgy, mint lakossági területen.

Egy megfelelően működő, 100%-osan kihasznált kapacitású klímaberendezés, mely raktárépületek vagy irodaházak légterét szabályozza, mindenképpen igényli a megfelelő hűtőközeg szállító kapacitást.

Cégünk, a Windex termékei, melyek az Észak Olaszországi Udine tartományban készülnek, a nagy teljesítményű komfort hűtés igényeit kiszolgáló, nagy hűtési spektrumú folyadékhűtő berendezések.

A sok tapasztalattal rendelkező, erős mérnöki háttérnek köszönhetően az összes berendezésünk teljesen egyedivé alakítható, ezzel elérhető, hogy teljesen az aktuális projekthez személyre szabjuk mind a vezérlést, és a belső szerkezetet is. A tervezés során továbbá segítséget nyújtunk a gépészeti sajátosságokhoz illeszteni hűtőberendezéseinket, szorosan együttműködve a projekt tervezőivel.

Jelentős mennyiségű időt valamint energiát spórolhat meg, amennyiben ránk bízza a megfelelő eszközök kiválasztását, mivel így biztos lehet abban, hogy a leghatékonyabb és legjobb berendezést fogjuk Önnek ajánlani az elérhető folyadékhűtők közül ipari klímaberendezéséhez.

Windex folyadékhűtő berendezéseink teljesítménye 5kW-tól egészen 1MW-nagyságrendig terjednek, ezen belül is több gépcsaláddal, változó karosszériával. Ha nagyteljesítményű klíma rendszerhez keres megfelelő teljesítményű folyadékhűtőt, a Windex a legjobb cég ehhez. Többfajta kivitelű hűtőrendszerrel szerelt (pl. axiál ventillátoros kültéri, vagy centrifugál ventillátoros kül- és beltéri) rendszert foglal magában. Nálunk megtalálja számítását.