Hosszú és dús haj pár pillanat alatt

Ha a hajad még nem elég hosszú, hogy kedvedre való frizurát készíthess, vagy a lehető leggyorsabban orvosolnál egy szörnyű fodrász-balesetet, esetleg egyszerűen csak változatosságra vágysz, a damilos póthaj az ideális megoldás.

oxy logo

 

Segítségével végre épp olyan dús és hosszú lehet a hajad, amilyet mindig is szerettél volna. A damilos póthaj azoknak különösen ajánlott, akik korábban még nem használtak póthajat; rendkívül könnyű és gyors felhelyezni, sokkal egyszerűbb, mint a keratinos, csatos, mikrogyűrűs, ragasztócsíkos vagy varrott megoldásokat, továbbá levenni sem kerül többe néhány másodpercnél.

A damilos, hétköznapi nevén gumis póthajat elég kényelmesen a hajadra helyezni, majd egy fésűvel kihúzni a hajszálakat alóla; szimplább már nem is lehetne ennél.

A damilos póthajat éppen úgy kell kezelned, mint a saját hajad, nem igényel semmilyen különleges eljárást, viszont kedvedre vághatod, moshatod, festheted, göndörítheted és vasalhatod is. Minden Oxy damilos póthaj 100%, kiváló minőségű emberi hajból készült, ennek köszönheti természetes fényét és puha tapintását. Amennyiben az eredeti hajadhoz közelálló színű póthajat választasz, ez a szépségtrükk láthatatlan marad, és tökéletesen beleolvad a saját hajadba.

A megfelelő szín kiválasztása nem okoz nehézséget, mivel nagyon sok színt találsz nálunk, a világos szőkétől a koromfeketéig.

A damilos póthaj nem csak különleges alkalmakra ideális, mint például egy randi vagy hétvégi buli, hanem a hétköznapokban is ragyoghatsz segítségével az iskolában vagy a munkahelyen.