Mobil homokfúvás szakszerűen, kedvező áron

Fém, kő és tégla felületek megtisztítására, festékeltávolításra, fafelületek antikolására a legjobb módszer a szemcseszórás.

A közismert nevén homokfúvás az az eljárás, mely során apró szemcsék és magasnyomású levegő vagy víz segítségével különféle felületeket tisztítanak vagy díszítenek.

A Rapid Metal mobil szemcseszórással foglalkozik, szolgáltatási területünk az egész országra kiterjed.

Munkánk során száraz és nedves technológiát is alkalmazunk. A ránk bízott feladat függvényében döntünk arról, melyik technológiát használjuk és milyen szóróanyaggal. A homokfúvás árak megtekinthetők honlapunkon, de minden munkafelmérés után konkrét árajánlatot adunk.

Homokfúvással újjá varázsolhatja a pincét vagy más tégla- és kőfalakat kültérben is. Felvesszük a harcot a szmog, füst és időjárás okozta szennyeződésekkel, valamint a graffitivel is. Gyakran keresnek meg minket magánszemélyek is jármű karosszériák, síremlékek, térkő járdák, pincefalak megtisztításával is. Például, ha adott egy kosszal borított, maltermaradványos fal, a szemcseszórásos tisztítás után gyönyörű, natúr kőfelületet kapunk. Ha viszont új helyett régi hatásra törekedne, a homokszórás tökéletesen alkalmas fa bútorok, padlók antikolására.

A homokszórás során többféle anyagot használunk:

– Természetesszemcsék: kvarchomok, bazaltzúzalék, homok, csonthéjas gyümölcsmag-zúzalék

– Mesterséges szemcsék: fémsörét, korund szemcsék, szilícium-karbid szemcsék, üveggyöngy, salak

A szóróanyagok eltérő fajtái és a változó szemcseméretük a felületet ért koptató hatásban és a felület alakváltozásában játszik szerepet. Üveggyöngy használatával például igen szép látványt nyújt az elkészült munkadarab.

A homokfúvás árak akkor olcsóbbak, ha a saját telephelyünkön végezzük el a munkát. Egyéb esetben kiszállási díjat is felszámolunk, ám áraink korrektek, cégünk pedig rugalmas és megbízható.