Dilatációs profilok az Epo-Trendtől

Az Epo-trend Kft-t azért alapítottuk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú és korszerű megoldásokat kínáljuk partnereinknek és ügyfeleinknek bármilyen, padlókkal kapcsolatban felmerülő problémákra és kérdésekre.

Egyebek mellett foglalkozunk gépek bérbeadásával is, legyen szó akár burkolat bontásról, takarításról, kisebb csiszolási munkálatokról vagy kőfelújításról. A bérlés kizárólag bejegyzett vállalkozások számára lehetséges. Kölcsönözhető gépeinkről elmondható, hogy használatuk nem igényel speciális szaktudást, azonban technológiai paramétereik megismeréséhez szakmai segítség szükséges, amit munkatársaink biztosítanak.

Cégünk a Conecto alumínium dilatációs profilok, illetve az egyedi javítóprofilok kizárólagos forgalmazójának számít Magyarországon.

Palettánk teljes mértékben felöleli a forgandó profilokat, emellett a megrendelői igényeknek is eleget teszünk az egyedileg kifejlesztett újításainkkal. Az alumíniumból készült dilatációs profilok jellemzője, hogy akár utólag is beszerelhetőek. Megjelenésük igényes, ennek köszönhetően bármilyen környezetben megállják a helyüket. Amennyiben igény van rá, akár vízzáró profilmegoldás is elérhető.

Az alumíniumból készült dilatációs profilok ideálisak olyan helyszíneken, mint például bevásárlóközpontok, parkolóházak, iskolák, szállodák vagy irodaházak. Meg kell említeni, hogy képesek extrém nagy függőleges és vízszintes irányú elmozdulások kompenzálására is. A profilok 3mm vastag PVC padlókhoz is használhatóak, de földrengésbiztos profilok is elérhetőek.