Hőtárolós villanykályhák az otthon melegéért

hőtárolós villanykályha

Amikor otthona fűtési rendszere már modernizációra szorul, a legelső dolog mindig annak eldöntése, hogy a jövőben mivel kíván fűteni.

A gázkonvektorok és a vegyestüzelésű kazánok talán a legnépszerűbb választások, azonban érdemes az elektromos fűtést is megfontolni, mivel számos előnnyel jár. A modern  hőtárolós villanykályhák megbízhatóak és gazdaságosak, továbbá a közvetlen elektromos fűtéssel ellentétben képesek az olcsóbb éjszakai áramról is üzemelni, ezzel is pénzt  spórolva.

A villanykályha higiénikus, nincs égéstermék, mérgezésveszély, nem kell füstelvezetésről gondoskodni és különösebb karbantartást sem igényelnek. A kályhák belsejében különleges formájú és anyagú téglák találhatóak, amiknek hőtároló képességüket köszönhetik.

Ajánlott minden befűteni kívánt helyiségbe beszerelni egy-egy hőtárolós villanykályhát az ideális hőérzet eléréséhez.

Beszerelése a gázzal ellentétben nem jár különösebb költségekkel vagy kellemetlenségekkel, azonban mindenképpen érdemes figyelembe venni, hogy egy hőtárolós villanykályha teljesítménye túlszárnyalja a háztartás legtöbb elektromos berendezését, így a beszerelés előtt feltétlenül ajánlott egyeztetni egy okleveles villanyszerelővel vagy az áramszolgáltatóval.

A hőtárolós villanykályhák nem túl nagyok, így kisebb szobákban sincsenek útban,

továbbá mindegyikük rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, így nem kell túlmelegedésből származó tűzesettől vagy károsodástól tartanunk. A szabályzójuk fokozatok nélküli, így meglehetősen pontosan lehet szabályozni a kívánt hőmérsékletet. Látogasson el Ön is a Netkazán webáruházába, és válassza ki az Ön számára legideálisabb hőtárolós villanykályhát!