Kedvenc csatornáinak műsora egy kattintásnyira

Ne maradjon le kedvenc műsorairól! Tudni szeretné mikor adják sorozatának új epizódját? Netán lemaradt egy részről és tudni szeretné mi történt benne? Mi lesz este a tévében? Minderre megtudhatja a választ, ha ellátogat a musor.tv online műsorújságra.

Ne költsön feleslegesen pénzt tévéújságokra, amik végül úgyis a szemétben landolnak,

amikor könnyen, bármikor megnézheti a tévéműsor kínálatot interneten is. Azokat a programokat, amik érdeklik, elmentheti Google naptárába, így biztosan nem marad le róluk.

A musor.tv-n több mint 130 csatorna műsorát követheti akár két héttel előre. A legnagyobb kereskedelmi csatornák mellett szórakoztató, film és sorozat, ismeretterjesztő, sport-, mese- és hírcsatornák kínálatát is figyelemmel kísérheti. Ha Önt a közélet dolgai érdeklik, szívesen követi a híreket, a világ eseményeit, érdemes olyan csatornákat néznie, mint például az M1, ATV, Hír TV vagy az Echo TV. Aktuálpolitika, közélet, történelem, kultúra, vitaműsorok, kerekasztal beszélgetések és portréműsorok várják az Echo TV régi és új nézőit. Naponta többször híradóban tájékozódhatunk az aktuális eseményekről.

Az Echo TV a polgári, konzervatív értékrendet képviseli, műsorait átjárja ez a szellem.

Olvassa el tartalmukat a musor.tv online műsorújságban!