Megbízható használt takarítógépek az E-Cleantől

Ipari takarítástechnológiai megoldásokat kínál az Extrém Clean Kelet-Magyarországon és országszerte.

A legmodernebb takarítógépek forgalmazásával biztosítjuk a tökéletes higiéniai feltételeket akár az Ön vállalkozásában is. A megfelelő tisztaság amellett, hogy jogszabályi előírás és egészségügyi szempontokból elengedhetetlen, a munkavállalók munkakedvén is javíthat, hiszen kulturált körülmények között jobban lehet dolgozni is.

Az ipari takarítás egy külön szakma, különleges felszerelést és eszközöket igényel. Mi ezt a hátteret garantáljuk súrológépeinkkel, seprőgépeinkkel, ipari por- és vízszívóinkkal, magasnyomású- és gőztisztítóinkkal. Készülékeink bármilyen körülmények között helytállnak, azonban megjelenésükből és kivitelükből kifolyólag leginkább ipari létesítmények számára alkalmasak. Gyárak, raktárépületek, üzemcsarnokok, bevásárlóközpontok, nagy területek hatékony tisztítására ideálisak. Hosszú élettartamuk és strapabírásuk is kiemelkedő, ezért könnyedén ellenállnak a rendkívüli igénybevételnek.

Termékeink között bőven található használt takarítógép is, melyek rendszeresen karbantartottak, jó állapotúak.

Így Önt nem érheti semmilyen jelentősebb hátrány, ha új helyett használt takarítógép mellett dönt. A professzionális új készülékek ára többmilliós nagyságrendű is lehet, egy komolyabb modell (pl. egy vezetőüléses súrolóautomata) még használtan is elérheti a milliós összeget. Az Extrém Clean éppen ezért lehetőséget teremt ipari takarítógépek bérlésére is.Weboldalunkon vagy elérhetőségeink valamelyikén kérhet ajánlatot takarítógép kölcsönzésre.

A használt takarítógépek közt találhat padlótisztító gépeket, egytárcsás súrolókat, ipari por- és vízszívókat korrekt áron.

A készülékek gondosan ellenőrzött és szervizeltTaski modellek, melyek megbízható működésükkel hatékonyan szolgálják az Ön vállalkozását.

Az Extrém Clean az évek során nagy tapasztalatra tett szert a takarítógépek és takarítástechnológia világában, így segítünk megtalálni a vállalkozása számára legoptimálisabb készüléket, továbbá szervizeléssel, pótalkatrészekkel is bátran fordulhat hozzánk.