Remek program az emlékezetes szülinapokhoz

szülinapi játék

Ha igazán emlékezetes születésnapi zsúrt szeretnél, mindenképpen jusson eszedbe a LogiKoffer, a legjobb szülinapi játék!

Mi is ez pontosan? A LogiKoffer a manapság népszerű szabadulós játékok mintájára megalkotott kincskeresős játék, logikai, ügyességi és keresgélős feladatokkal, ami egy bőröndben érkezik, az első feladat mindig ennek a kinyitása.

A szülinapi játék legalább egy-két órát vesz igénybe, viszont a szülinapi kiegészítőkkel akár három órára is kúszhat a játékidő; a koffer bérlése egész napra szól, azonban érdemes reggel vagy délelőtt elhozni. Három különböző tematikában választható jelenleg a LogiKoffer, ezek a Dzsungel Kincse, a Kalózok Kincse és a Nemzetek Aranya. Ebből a szülinapi játékból senkinek sem kell kimaradnia, minden korcsoport játszhatja, ugyanis négy különböző korosztálynak is készítjük: van óvodásoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek és felnőtteknek szóló koffer is, így kiváló program csapatépítéshez is a kollégákkal.

A LogiKoffer immár vidéken is játszható, azonban fontos tudni, hogy ebben az esetben nyomtatható verzióról van szó.

A szülinapi játék nem igényel sok helyet, már egy közepes méretű szobában is tökéletesen játszható, sőt, akár a kertbe is kivihető. Dobd fel az ünnepségeket és a családi összejöveteleket, látogass el még ma weboldalunkra, és rendeld meg te is a LogiKoffert, ezt a remek szülinapi játékot!