Újra hódítanak a rongyszőnyegek

Te mire gondolsz, ha meghallod a rongyszőnyeg szót? Régi, kopott, lehetetlen színösszeállítású, rojtos futókra?

Mi viszont vidám, esztétikus és praktikus kis szőnyegekre, amik feldobnak szinte minden lakást. Hidd el rongyszőnyeg webshopunk láttán a Te véleményed is megváltozik!

Ezek a szőnyegek rengeteg lehetőséget rejtenek, a lakás bármely pontján megtalálják a helyüket. Tökéletesek előszobába, folyosóra, fürdőszobába, nappaliba, hálóba, de még konyhába is. Változatos színekben kaphatók, de mintás, csíkos, kockás vagy ombre darabokat is találhatsz. Vastagságuk, alakjuk és típusuk is különböző lehet, vannak „sima” pamut, bolyhos vagy hosszabb szálú rongyszőnyegek is. Választhatsz modern, élettel teli színekben pompázó vagy épp krémszínű, rusztikus darabot, tuti nem fogod megbánni!

A rongyszőnyegek hatalmas előnye a moshatóság, hiszen kis méretüknél fogva könnyen beférnek a mosógépedbe.

Ugyanakkor figyelj arra, hogy például az előszobába ne válassz világos szőnyeget, mert a sáros, poros lábnyomok bizony nyomot fognak hagyni rajta a rendszeres mosás ellenére is. Nappaliba, hálószobába viszont mehet akár a hófehér is! Teremts meghitt hangulatot egy meleg színvilágú szőnyeggel! Használd a nappaliban a kanapé előtt, vagy a hálószobában az ágyad mellett, hogy télen a meleg paplan alól kibújva ne a hideg padlóra tedd a lábad. A pamut rongyszőnyeg gyerekszobába is tökéletes, játszószőnyegnek sem utolsó – főleg, ha egy vastagabb, puhább anyagút választasz. Kisgyereked órákig elücsöröghet vagy feküdhet rajta, biztosan nem fázik fel. Ráadásul könnyen mozgatható, így a gyerkőc csak fogja és áthúzza a kisautóktól a legós ládáig.

Ha üresnek vagy ridegnek találod a padlót a szobában, valami hiányzik, nyugodt szívvel ajánljuk a rongyszőnyeget. Ennél univerzálisabb padló dekoráció talán nem is létezik. Egy élénk színű darab tökéletesen feldob egy semlegesebb színekkel rendelkező szobát. Ráadásul ez egy abszolút megengedhető beruházás, hiszen párezer forintból lehet egy szuper, strapabíró szőnyeged, ami a lakás egy üde foltja lesz, ráadásul tisztítóba sem kell hurcolnod. Sőt, kisebb padló hibákat is elrejthetsz ezzel az egyszerű és olcsó megoldással.

A rongyszőnyeg webshopban kínált szőnyegek mindegyike pamut alapanyagból készült, így nem fogja irritálni a bőrödet, ha érzékeny vagy a műszálas anyagokra. Környezetbarát otthonba is ideálisak, sőt, ha igazán kreatív és lelkes vagy, akár magadnak is készíthetsz régi pólókból, textíliákból saját fonott/csomózott szőnyeget, ami az újrahasznosítás egyik szuper módja. Ha viszont nincs időd vagy türelmed hozzá, és maradsz a vásárlásnál, nézz körül a Szőnyeg Katalógus rongyszőnyeg webshopban! Válassz modern, játékos vagy egyszerű darabot, garantáltan jól fog mutatni a lakásodban.